Opvolging

Per 1 januari 2020 legt de heer mr. A. (Aart) Dangremond zijn ambt als notaris in Barneveld neer. Hij zal worden opgevolgd door de heer mr. S. (Steven) van den Brink.

Aart Dangremond is sinds 1 augustus 1998 notaris in Barneveld. Hij volgde destijds de heer A.A. Schouw op als notaris. Vanaf dat moment is het kantoor uitgegroeid tot het huidige kantoor met één notaris, een toegevoegd notaris, vier kandidaat-notarissen, drie juridisch medewerkers en een uitgebreid secretariaat. Dit enthousiaste team van meer dan 20 medewerkers bedient met veel plezier een zeer gevarieerde cliëntenkring.

Steven van den Brink is al vanaf zijn afstuderen in 2005 aan het kantoor verbonden. Aanvankelijk als kandidaat-notaris en vanaf 2017 als toegevoegd notaris. Evenals Aart Dangremond is hij, naast (toegevoegd) notaris, fiscaal jurist en heeft hij een voorliefde voor zaken waarbij het notariële vak samengaat met fiscale vraagstukken. Een persoonlijke benadering, kwaliteit en maatwerk zijn voor hem kernwoorden. Vanuit die instelling en visie zal hij vanaf 1 januari 2020 de praktijk voortzetten.

Het is de bedoeling dat Aart Dangremond nog twee jaar voor 3 dagen per week aan het kantoor verbonden blijft. Hij zal in deze periode alle voorkomende notariële werkzaamheden verrichten.

 

 

Gerelateerde blogs

Wilhelm marketing