Dangremond Notariskantoor

Historie

Dangremond Notariskantoor is het oudste notariskantoor van Barneveld en is sinds mei 2000 gevestigd aan de Kapteynstraat 15 te Barneveld.

De ambtsvoorgangers van de huidige notaris mr. Steven van den Brink waren onder meer mr. A. Dangremond (1998-2019), A.A. Schouw (1973-1998), H. Rijneveld (1956-1973) en A.J. Bok (1919-1955).

Visie en ambitie
Wij zijn een modern, cliëntgericht, betrouwbaar en professioneel notariskantoor in Barneveld. Juist in deze tijd vernieuwen en verbeteren wij steeds onze dienstverlening.

Steeds meer partijen weten ons kantoor te vinden, zowel particulieren en bedrijven als organisaties uit de zorg, het onderwijs en de overheid.

Identiteit
Dangremond Notariskantoor werkt vanuit Barneveld in de algemene en specialistische praktijk met betrekking tot notariële producten en juridische advisering in het algemeen. We doen dat op een efficiënte en cliëntgerichte wijze, waarbij de nadruk ligt op een persoonlijke benadering.

Dangremond Notariskantoor levert het volledige dienstenpakket van het notariaat.
Met behoud van traditionele waarden als integriteit, onpartijdigheid en onafhankelijkheid wordt op een moderne manier het vak uitgeoefend.
De informele sfeer en de flexibele en dynamische werkwijze garanderen een product op maat.

 

 

 

 

Wilhelm marketing