Dangremond Notariskantoor

Historie

Dangremond Notariskantoor is het oudste notariskantoor van Barneveld en is sinds mei 2000 gevestigd aan de Kapteynstraat 15 te Barneveld.

De ambtsvoorgangers van de huidige notaris mr. A. Dangremond waren onder meer A.A. Schouw (1973-1998), H. Rijneveld (1956-1973) en A.J. Bok (1919-1955).

Visie en ambitie

Wij zijn een modern, cliëntgericht, betrouwbaar en professioneel notariskantoor in Barneveld. Juist in deze tijd vernieuwen en verbeteren wij steeds onze dienstverlening.

Steeds meer partijen weten ons kantoor te vinden, zowel particulieren en bedrijven als organisaties uit de zorg, het onderwijs en de overheid.

Identiteit

Dangremond Notariskantoor werkt vanuit Barneveld in de algemene en specialistische praktijk met betrekking tot notariële producten en juridische advisering in het algemeen. Vanuit een goede werkgemeenschap verlenen wij onze diensten op een bedrijfsmatige en cliëntgerichte wijze.

Dangremond Notariskantoor levert het volledige dienstenpakket van het notariaat. Bij Dangremond Notariskantoor werken achttien mensen, onder wie één notaris, tevens fiscaal jurist, drie kandidaat-notarissen, van wie tevens één fiscaal jurist, en één algemeen juriste.

Met behoud van traditionele waarden als integriteit, onpartijdigheid en onafhankelijkheid wordt op een moderne manier het vak uitgeoefend.

De informele sfeer en de flexibele en dynamische werkwijze garanderen een produkt op maat.

Wilhelm marketing